Overzicht

Wat is NPO Campus?

Hallo daar! Heel goed. Je hebt de radio-opleiding van de Nederlandse Publieke Omroep gevonden: NPO Campus.

 

NPO Campus scout, traint en begeleidt de nieuwe radio talenten van Nederland. Wij bieden talent de kans om zich te ontwikkelen tot een onderscheidende, herkenbare stem op een van de radiostations van de publieke omroep.

Radiomaken is meer dan alleen het aankondigen van plaatjes of het oplezen van een nieuwsbericht. Hoe leid je een interview? Hoe wordt een reportage op een festival boeiend ? Hoe verbind jij je aan de luisteraar? En hoe vertel je een verhaal op meerdere media, denk aan online? NPO Campus leert het je allemaal!

 

Angelique Houtveen, Sander Hoogendoorn, Eva Cleven,  Giel Beelen, Annemieke Schollaardt, Domien Verschuuren, Herman Hofman, Gerard Ekdom, Olivier Bakker, Coen Swijnenberg en Roosmarijn Reijmer startten hun radiocarrière allemaal bij NPO Campus. En met hen vele anderen.

Wil jij radio maken op een van de radiozenders van de NPO? Stuur ons een demo via de mail (info@npocampus.nl). Dat kan gewoon  audio zijn, maar je mag je ook voorstellen met een YouTube-filmpje of een Powerpoint . Alles kan, zolang je ons laat zien wie je bent en waarvoor je staat!

Je krijgt persoonlijke feedback van ons, en wie weet is dat wel het begin van een mooie carrière op de radio.

 

Noëlle Beyne, Timo Kamst en Mark Versteden