Kom naar de maandelijkse radioworkshops van NPO Campus

Bij NPO Campus krijgen we vaak het verzoek van enthousiastelingen of ze mee mogen kijken in de studio. Andere nieuwsgierige mensen willen graag onderzoeken of radio het vak is waar ze in de toekomst werkzaam in willen zijn. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar het radiovak en heb je nog geen ervaring? Kom dan naar de NPO en doe mee met onze radio workshops.Elke maand ontvangt opleidingscoördinator Timo Kamst een groep potentiele nieuwe collega's voor een rondleiding bij 3FM. En je kunt meteen testen hoe jij klinkt door de microfoon en hoe het is om te presenteren op de radio. 


Persoonlijk
Je krijgt op zo'n middag namelijk persoonlijke begeleiding, je bedient de studio zelf, je krijgt feedback en de opnames ontvang je ook. 

Na deze radio workshop, krijg je professioneel advies en weet je meteen of je potentie hebt om uit te groeien tot een toekomstige DJ of presentator bij de publieke omroep. 

Perspectief

Dat het nut heeft om naar zo'n workshopdag te komen, bewijzen Sophie Hijlkema en Jamie Reuter van 3FM. Zij begonnen beiden bij een workshop en zijn nu beiden te horen op 3FM in de nacht. Jamie als invaller en Sophie zelfs vier nachten per week. 

 Wanneer zijn de volgende workshops?

De volgende radio workshop is op 21 februari om 13.00 in Hilversum, bij de NPO.  In maart kun je ook terecht op de 21e, weer tussen 13.00 en 16.00.

Wil je erbij zijn? Mail dan snel naar info@npocampus en onderbouw waarom je wilt komen. Je krijgt dan snel een antwoord met uitleg over je deelname. 

Zien we je snel?