Vorig jaar zomer kwamen er 13 onervaren maar bloedfanatieke radiomakers een week lang naar de studio's van de NPO om te leren radiomaken van de grootste trainers en presentatoren van de Nederlandse radio. Ze kregen niet alleen workshops over muzieksamenstelling, creatief radiomaken en andere theorie, er werd ook geoefend in de studio. Het was de eerste NPO Campus Summerschool. Deze 13 nieuwe talenten zijn na deze Summerschool bijna allemaal aan de slag gegaan bij FunX, NPO Radio 2, NPO 3FM en NPO Radio 4 als DJ of presentator. 

Ben jij er dit jaar bij en wil je ook leren van onder anderen Gerard Ekdom, Sander de Heer, Rudy Mackay, Marjolein Dekkers, Michiel Veenstra of Roosmarijn Reijmer? Wees dan snel, want de meeste plekken zijn al bezet.

Wat moet je doen?

Stuur voor 1 juni aanstaande een video van jezelf met je motivatie en een uitleg van je liefde voor muziek en radio naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je hoort dan binnen een paar dagen of je erbij bent of niet. Dat is alles!

Lieke en Tannaz leggen je het hier ook uit: 
Aftervideo

Bekijk hier de Aftervideo van de NPO Campus Summerschool 2016. Hierin vertellen de DJ's/trainers en talenten zelf hoe ze het vonden en wat ze geleerd hebben.

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npoportal","potag2":"npocampus","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"","potag7":"","potag8":"site","potag9":"site","name":"npocampus.agenda.npo-3fm.88-summerschool2017"}